Чуднівська громада

Житомирська область

Інформація про наміри здійснити встановлення тарифів на ритуальні послуги, які включені до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг КП “Благоустрій”

Дата: 03.04.2024 10:43
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

 

Відповідно до Закону України «Про поховання та похоронну справу», наказів Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 19.11.2003 року № 193 «Про затвердження нормативно-правових актів щодо реалізації Закону України «Про поховання та похоронну справу» та від 19.11.2003 року № 194 «Про затвердження Єдиної методики визначення вартості надання громадянам необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, реалізації предметів ритуальної належності», відповідно до п.п. 2 п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законом України «Про ціни та ціноутворення» з метою організації, а також створення необхідних умов для повного задоволення потреб територіальної громади повідомляємо про  намір встановити економічно обґрунтовані тарифи на ритуальні послуги, які включені до необхідного мінімального переліку окремих видів послуг КП Благоустрій.

         Зауваження та пропозиції приймаються письмово з 8.00 до 17.00 щоденно крім вихідних днів протягом 7 календарних днів з дня опублікування даного оголошення за адресою:  м.Чуднів, вул Героїв Майдану, буд. 146,   КП Благоустрій.

        З більш повною інформацією про встановлення тарифів на ритуальні послуги, які включенні до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, що надає КП Благоустрій можна ознайомитись за вище вказаною адресою.

 Перелік тарифів на ритуальні послуги, які включенні до необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, що надає КП Благоустрій

 Копання могил

Довжина могили

Вартість копання могил (грн)

в літній період

в зимовий період

 1,6 м

1690 

2160

 2,4 м

2000

2660

                                                                   Адміністрація КП Благоустрій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь