Чуднівська громада

Житомирська область

ЧУДНІВСЬКА МІСЬКА БІБЛІОТЕКА ЗАПРОШУЄ ДО КІНОКЛУБУ

Дата: 30.04.2024 22:19
Кількість переглядів: 64

 На правах співпраці Чуднівська міська бібліотека уклала угоду з Кіноклубом  медіапросвіти з прав людини Docudays UA. Мережа DOCU/CLUB -  це один із стратегічних напрямів роботи ГО «Докудейз», спрямований на підвищення обізнаності про права людини та вільний доступ громадян України до кращого документального кіно з усього світу. За допомогою таких фільмів та проведення дискусій (обговорення) після їх перегляду  поширюється знання про права людини,  про методи їх захисту, формується  в  суспільстві розуміння людської гідності як найвищої цінності, а також закладаються підвалини активної  громадянської позиції у підростаючого покоління.

     Docudays UA сьогодні налічує понад 400 кіноклубів, які працюють як самостійні ініціативні групи при громадських, державних та комунальних установах по всій Україні. Віднині ми також стали  частиною цієї спільноти.

     У колекції Мережі DOCU/CLUB ― понад 130 стрічок з медіатеки Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, серед яких призери Sundance Film Festival, Sheffield Doc/Fest, Watch Docs та інших знакових фестивалів. Фільми перекладені й озвучені українською мовою.

     Відкриття нашого кіноклубу відбудеться на базі Тютюнниківського бібліотечного пункту завдяки ініціативі бібліотекаря цього пункту Світлани Якімової (голови Кіноклубу). Першим для  перегляду  стане фільм «Заповідник Асканія» режисера Андрія Литвиненка.  Сеанс розпочнеться   1 травня 2024 року о 14.00 в приміщенні  бібліотечного пункту с.Тютюнники. Це стане чудовою нагодою для всіх користувачів наповнити свій час ще одним видом корисного та цікавого  дозвілля у бібліотеці в колі однодумців.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь