Чуднівська громада

Житомирська область

Про проведення громадського обговорення проекту містобудівної документації на місцевому рівні

Дата: 20.05.2024 10:01
Кількість переглядів: 185

Чуднівська міська рада повідомляє, що з 21 травня 2024 року по  20 червня 2024 року (включно) триватимуть громадські обговорення щодо врахування пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації на місцевому рівні.

Детальний план території земельної ділянки по вул. Вакуленчука в с. Малі Коровинці Житомирської області розробляється з метою формування земельної ділянки, визначення планувальної організації, просторової композиції та параметрів забудови обраної території для розміщення будівель та споруд зерноприймального пункту.

Містобудівна документація розробляється відповідно до рішення 30 сесії 8-го скликання Чуднівської міської ради від 24.10.2023 року № 2590 «Про розроблення детального плану території земельної ділянки по вул. Вакуленчука в с. М. Коровинці Житомирської області».

Замовником розроблення детального плану території визначено Відділ містобудування, архітектури, земельних відносин та екології Чуднівської міської ради, розробник – ФОП Припотень К.О., головний архітектор проекту – Ярова О.Г., (кваліфікаційний сертифікат серія АА № 004248 від 28.02.2019), платник – ТОВ «ЕДЕМ-СК».

Основні техніко-економічні показники ДПТ:

1. Площа розроблення ДПТ – 13,8000 га,

2. Площа забудови – 11734,85 м2,

3. Площа мощення – 30550,0 м2,

4. Площа озеленення – 61165,15 м2.

Ознайомитись з проектом детального плану території можливо безпосередньо за адресою: Житомисрька обл., Житомирський р-н, с. Тютюнники, вул. Лонського, 3 в приміщенні Тютюнниківського старостату та/або на офіційному вебсайті Чуднівської міської ради за посиланням.

Пропозиції та зауваження до проекту детального плану території приймаються протягом місяця до 20.06.2024 року за адресою м. Чуднів, вул. Героїв Майдану, 104, Відділ містобудування, архітектури, земельних відносин та екології Чуднівської міської ради.

Заключний етап громадських слухань - обговорення пропозицій громадськості відбудеться 20.06.2024 року об 10.00 годині у приміщенні Тютюнниківського старостату, за адресою с. Тютюнники, вул. Лонського, 3.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь