Чуднівська громада

Житомирська область

Пишаємося нашим земляком!

Дата: 28.05.2024 13:04
Кількість переглядів: 243

Фото без описуГероїзм і мужність наших воїнів, прагнення до незалежності та справедливості об’єднало український народ в боротьбі з російським агресором. 

Кожного дня наші воїни на всіх рубежах захищають державу і за це їм велика шана й повага. Нещодавно наш земляк Віталій Олександрович Алєшко з с.П’ятка, за мужність та героїзм, проявлені в боях на Запорізькому напрямку отримав медаль Міністерства оборони України «Захиснику України». А ще перед цим -  високу бойову нагороду - нагрудний знак «Золотий хрест». Вітаємо нашого героя з відзнаками, пишаємося таким стійким проявом мужності й сталевого, незламного характеру. Бажаємо міцного здоров'я, сили, витримки й миру на нашій вистражданій, але благословенній Богом українській землі!

Віталій Олександрович - звичайнісінький сільський житель, що має просту біографію українського чоловіка. Закінчивши школу, поступив у будівельний технікум. Він напрочуд скромний та сором’язливий. У селі знають та поважають цього чоловіка, бо до нього в будь-який час можна звернутися за допомогою, він нікому не відмовить, завжди підтримає, надасть посильну допомогу. Воював у зоні АТО/ООС.

Мріяв розбудовувати Україну, але війна змінила плани чоловіка. Віталій Алєшко не міг спокійно дивитися, які звірства витворяють вороги в захоплених регіонах. Не міг допустити, що ворог може дійти до рідного села, до будинку матері.Фото без опису

З перших днів війни спільно з побратимами пліч-о-пліч боронить територіальну цілісність та суверенітет України від збройної агресії російської федерації, спочатку був на білоруському кордоні, а вже понад рік – на Запорізькому напрямку. Відважний, сміливий та сильний духом воїн користується авторитетом серед командування та побратимів. Він є яскравим прикладом патріотизму, відповідальності.

Завжди підтримує брата сестра Оксана Шматко, котра працює у Броварській лікарні, але у вільний час займається волонтерством, плете маскувальні сітки, донатить, проводить ярмарки, а виручені  кошти направляє на ЗСУ. Її добрі справи зігрівають серця наших героїв.

Мама Надія Василівна, що проживає в с.Пилипівці, постійно хвилюється за сина, молиться, аби Господь уберіг її дитину та послав мир в Україну. Низький уклін простій українській жінці, котра виховала справжніх патріотів своєї держави.  Божого благословіння, мирного неба, здоров'я.

Дякуємо нашим захисникам!

Героям слава!

Разом до перемоги!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь