Чуднівська громада

Житомирська область

Команда Чуднівської дитячо-юнацької спортивної школи посіла третє місце у футбольній лізі Житомирської області сезону 2023-2024 року

Дата: 17.06.2024 11:07
Кількість переглядів: 267

Чуднівська ДЮСШ в сезоні 2023-24 р. була представлена двома командами, а саме U – 16 (юнаки 2008-2009 р.н. Чорний В.С. Мардак О.А.) та U – 12 (хлопці 2012-2013 р.н. Чорний Ю.С. Мардак О.А.).

Вікова категорія U – 16 налічувала 12 команд розділені на групи А і Б відповідно. Наша команда провела 10 ігор (4 перемоги, 2 нічиї, 4 поразки) і посіла 3 місце в групі. На жаль до фіналу 4-х наша команда не потрапила, але показала досить цікавий, змістовний та результативний футбол.

Вікова категорія U – 12 налічувала 21 команду розділені на групи А, Б і В відповідно по 7 команд в групі. Команда провела 12 ігор (8 перемог, 1 нічия, 3 поразки) і посіла 2 місце в групі, що дало змогу продовжити боротьбу у 8-ці кращих команд області. Нажаль, жеребкування ¼ фіналу було необ’єктивним (є зауваження до ЖОАФ) і суперником стала команда «Полісся» Житомир (забігаючи на перед, а саме вона стала Чемпіоном ДЮФЛЖО серед хлопців 2021-2013 р.н.). Зігравши дві гри проти «Полісся» (перша гра 2:7 на користь житомирян, друга гра 3:0 на користь теж житомирян).

Підсумовуючи сезон можна сказати, що футболісти показали і продемонстрували хороший рівень фізичної та технічної підготовки.

Висловлюємо слова вдячності та подяки футболістам, батькам, вболівальникам, тренерсько-викладацькому складу.

До зустрічі в новому сезоні. Слава ЗСУ. Миру Україні.

Відділ культури, молоді та спорту  Чуднівської міської ради

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь