Чуднівська громада

Житомирська область

Наближаємо перемогу разом

Дата: 20.06.2024 14:12
Кількість переглядів: 144

Нині волонтерить вся країна. Це допомагає вистояти і не зупинятися. А військовим – впевненіше долати ворога. Нещодавно на сторінках газети був оголошений збір для 58-ої бригади, де служить чимало наших чуднівчан. Військовим був потрібен  засіб радіоелектронної боротьби (РЕБ).

Збір тривав кілька тижнів, необхідну суму зібрано. Дякуємо кожному, хто брав участь у зборі коштів, за кожну гривню, кожен донат. Вдячні всім, хто не пройшов повз. Чимало читачів газети відгукнулися на прохання військових. Особливо хочеться відмітити наше патріотичне молоде покоління та колективи педагогів і працівників КЗ «Чуднівський ліцей», сім’ю Данілових, кожного пенсіонера, адже їх вклад неоцінений. Кожна гривня – це врятоване життя. Усі разом ми робимо дуже гарні справи – тільки так ми прискоримо нашу перемогу!

Днями редакція газети отримала грамоту від командира військової частини А4459, підполковника В.Марчука, в якій висловлюють слова щирої вдячності за співпрацю та сприяння обороноздатності Збройних сил України у період російської агресії. Це грамота кожному читачеві газети «Життя Чуднівщини», а слова вдячності від військових лише додають впевненості, що наша допомога стала в нагоді та є важливою.

 Переможемо! Наближаємо перемогу разом!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь