Чуднівська громада

Житомирська область

Конституція України: від Пилипа Орлика до сучасного законодавства України

Дата: 24.06.2024 17:26
Кількість переглядів: 165

Вже доброю традицією стали відвідування Чуднівської міської бібліотеки Чуднівської міської підоблікованими пробації Житомирського РС №10 філії Державної установи «Центр пробації» в Житомирській області.

18 червня 2024 року відбулася зустріч із директором бібліотеки Аллою Дмитрівною та суб'єктами пробації. Під час зустрічі було проговорено процес державотворення нашої країни України та звернено увагу на основні положення Конституції Пилипа Орлика та Конституції України, яка була прийнята 28 червня 1996 року. Проведена паралель між двома цими документами допомогла зрозуміти сутність прогресу, який був закладений іще на початку ХVІІІ століття для нашої країни та показано причини минулого через які він не реалізувався. В діалозі Аллою Дмитрівною було звернено увагу суб’єктів пробації на особисті спогади пережитих подій 1991-1996 років та наших земляків, які брали участь у створенні й розвитку України. Була надана можливість висловлювати власні міркування, адже кожний має змогу переосмислювати своє минуле та робити мудріший вибір для майбутнього.

 “Центр пробації” у Житомирській області

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь