Чуднівська громада

Житомирська область

Оголошення щодо проведення громадських слухань з обговорення пропозицій про початок переговорів з питань організації співробітництва з Райгородоцькою сільською територіальною громадою

Дата: 03.07.2024 17:05
Кількість переглядів: 203

Фото без описуОголошення

щодо проведення громадських слухань з обговорення пропозицій про початок переговорів з питань організації співробітництва з Райгородоцькою сільською територіальною громадою

Назва: співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проєктів

Період проведення громадських слухань: з 3 липня 2024 року по 17 липня 2024 року.

Підстава для проведення громадських слухань з обговорення пропозицій: рішення Чуднівської міської ради Житомирського району Житомирської області №2764 від 14.06.2024 «Про забезпечення вивчення, оцінки та громадського обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад».

Нормативний документ, що регулює проведення громадських слухань: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закон України «Про співробітництво територіальних громад»

Інформація про місце і строки ознайомлення з документацією: З матеріалами у паперовому вигляді можна ознайомитися в секторі економічного, агропромислового розвитку та інвестицій Чуднівської міської ради. Строки ознайомлення - протягом періоду проведення громадських слухань, в робочі дні з 9-00 год. до 16-00 год..

Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: пропозиції та зауваження подавати у відділ організаційної роботи та діловодства або на e-mail: info@chudniv-miskrada.gov.ua  Чуднівської міської ради з 3 липня 2024 року по 17 липня 2024 року. Пропозиції  подані особами  після встановленого  строку, залишаються без розгляду.

Пропозиції приймаються: у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства.

Пропозиції до проекту  мають право подавати:

- повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території Чуднівської міської територіальної громади;

- юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території Чуднівської міської територіальної громади;

- власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території Чуднівської міської територіальної громади;

- представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

- народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

 Дата проведення громадських слухань:  громадські слухання з обговорення пропозицій про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сферах: житлово-комунального господарства, поводження з твердими побутовими відходами та екології у формі реалізації спільних проектів. Громадські слухання відбудуться 17 липня 2024 року о 14.00 год. в залі засідань за адресою вул. Героїв Майдану, 104 , в м.Чуднів.

Відповідальний за проведення обговорення  та за організацію розгляду пропозицій: завідувач сектору економічного, агропромислового розвитку та інвестицій Чуднівської міської ради Кухар Андрій Григорович тел.: (041) 39-2-13-81.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь