Чуднівська громада

Житомирська область

05 липня 2024 року Романівська делегація відвідала Чуднівську громаду з ініціативою щодо співробітництва двох територіальних громад

Дата: 05.07.2024 17:06
Кількість переглядів: 174

05 липня 2024 року Романівська делегація відвідала Чуднівську громаду з ініціативою щодо співробітництва двох територіальних громад. Метою цієї ініціативи є підвищення якості надання послуг населенню на основі спільних інтересів та цілей, ефективного виконання органами місцевого самоврядування своїх повноважень, забезпечення можливості участі мешканців Романівської та Чуднівської громад у процесі прийняття рішень.

Під час зустрічі було розглянуто кілька напрямків можливої співпраці, включаючи інклюзивну та позашкільну освіту, молодіжну політику, роботу з ветеранами війни, соціальний захист дітей, захист постраждалих від домашнього насильства, соціальний захист громадян похилого віку, енергетику, надання адміністративних послуг, проєктний менеджмент та земельні питання.

Обидві громади виразили готовність до активної співпраці, наголошуючи на важливості об'єднання зусиль для досягнення спільних цілей та підвищення добробуту мешканців громад.

Подальші деталі щодо співпраці будуть повідомлені в офіційних джерелах обох громад.

За інформацією Романівської громади Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь