Чуднівська громада

Житомирська область

У Великокоровинецькому ліцеї учням провели урок з мінної безпеки та обговорили правила дорожнього руху і протидію булінгу

Дата: 04.09.2024 16:39
Кількість переглядів: 122

До вихованців Великокоровинецького ліцею Чуднівської міської ради завітали інспекторський склад Житомирського районного  управління ГУ ДСНС України, поліцейський офіцер громади та інспектор сектору ювенальної превенції Житомирського РУП.

Ліцеїстам розповіли правила пожежної та мінної безпеки, зокрема, як діяти у разі пожежі та виявлення підозрілих чи вибухонебезпечних предметів. Також наголосили на необхідності дотримання дітьми вимог правил дорожнього руху. Особливу увагу інспектори звернули на безпеку під час перетину проїзних частин, необхідності завжди дивитись по сторонах та не використовувати при цьому гаджети. А у темну пору доби - одягати яскравий одяг чи позначати себе світлоповертаючими елементами.

Не залишили поза увагою і тему шкільного булінгу з нового навчального року. Інспектор ювенальної превенції надала практичні поради, як протидіяти цьому негативу. 
По завершенню члени дружини юних рятувальників-пожежників вручили усім слухачам профілактичні матеріали від UNICEF Ukraine.

Рятувальники Чуднівщини



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь