Чуднівська громада

Житомирська область

Нагородження переможців та призерів олімпіад, інтелектуальних, мистецьких, творчих конкурсів

Дата: 13.09.2024 16:54
Кількість переглядів: 120

Талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном у руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. У нашій громаді росте талановита молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту.

Відділом освіти Чуднівської міської ради спільно з Чуднівським міським будинком дитячої та юнацької творчості проведено урочисту церемонію «Свято успіху», де було підведено підсумки роботи учнівських та вчительських колективів у галузях освіти і науки, творчості за 2023-2024 навчальний рік.

Фото без опису

На виконання Положення про преміювання здобувачів освіти, які виявили вагомі досягнення, та педагогів, які їх підготували, затвердженого рішенням виконавчого комітету Чуднівської міської ради № 5 від 02.02.2024 року (зі змінами), метою підтримки обдарованих дітей та молоді, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти громади, а також стимулювання дітей та молоді на досягнення високих результатів у навчанні, грошовими преміями нагороджені здобувачі освіти КЗ «Чуднівський ліцей», Чуднівської гімназії, вихованці Чуднівського МБДЮТ. З бюджету Чуднівської міської ради виділено понад 57 тис. грн. для відзначення 46 здобувачів освіти та 6 колективів переможців і призерів олімпіад, інтелектуальних, мистецьких, творчих конкурсів обласного та всеукраїнського етапів.

Ведучі заходу відзначили, що ці перемоги стали можливими завдяки підтримці педагогів і батьків, які надихають і підтримують молодь у досягненні високих результатів.

Фото без опису

Сьогоднішні перемоги – це лише перші сходинки в житті кожної дитини. Нехай надалі всі життєві сходинки долаються з гарним настроєм, впевненістю і радістю в серці. І нехай щороку поповнюються ряди новими талановитими зірочками, збагачуючи і розширюючи нашу зоряну країну.

Відділ освіти Чуднівської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь