Чуднівська громада

Житомирська область

У Чуднові відбулася друга частина тренінгу для активної молоді громади

Дата: 04.10.2024 21:10
Кількість переглядів: 148

2 та 3 жовтня 2024 року в Чуднові відбулася друга частина тренінгу «Школа молодіжних рад», організованого в рамках проєкту «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях». У заході взяли участь 20 представників активної молоді Чуднівської громади.

Під час тренінгу учасники отримали знання та навички з визначення проблем молоді, використання механізмів участі у громадському житті, а також ознайомилися з процесом залучення до грантових програм та проєктів.

Крім теоретичної частини, молодь активно брала участь у практичних вправах, висловлювала свої ідеї та презентувала власне бачення ролі молоді у розвитку громади.

Отримані знання дадуть змогу оновленому складу Молодіжної ради при Чуднівській міській раді впевнено працювати над реалізацією успішних проєктів. За результатами тренінгу активні учасники отримали сертифікати участі.

Цей проєкт реалізовано Фондом розвитку громадських організацій «Західно-український ресурсний центр» в рамках проєкту «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях», та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

 

Відділ культури, молоді та спорту

Чуднівської міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь